To je to što me zanima!

Dončić naredio istragu: Zašto je zakazala kontrola leta?

Zbog nevremena je u srijedu zračni promet nad Hrvatskom bio privremeno prekinut. Ministra zanima zbog čega je voda prodrla u prostorije s elektropostrojenjima
Vidi originalni članak

Ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić naredio je hitnu istragu koja bi trebala pokazati zašto je u srijedu zakazala kontrola leta, piše Jutarnji list. Podsjetimo, zbog oluje koja je u srijedu poharala Zagreb prekinut je na 100 minuta zračni promet nad našom zemljom, a oko 300 aviona u tom su vremenu preusmjerili na Sloveniju, Mađarsku, Italiju i Srbiju.

- Preko Nadzornog odbora Hrvatske kontrole zračne plovidbe odmah u srijedu poslijepodne zatražio sam provođenje hitne istrage koja mora dati precizne odgovore zbog čega je voda prodrla u prostorije s elektropostrojenjima i zbog čega su svi sustavi napajanja električnom energijom zakazali. Ovo je ozbiljan sigurnosni incident koji se dogodio dok je u našem zračnom prostoru bilo oko 100 aviona. Mi moramo znati zbog čega se to dogodilo i utvrditi čija je to odgovornost - rekao je u četvrtak Hajdaš Dončić. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 45

  • AntoOpačak 01.08.2014.

    I ko je kriv vjerojatno isti onaj kao u slučaju poplave,Čudni su putevi ---------.

  • yocko 01.08.2014.

    Ima toga dosta što se događa u kontroli leta,npr.školovani kontroli su na birou,a kojekakovi trgovci bravari itd.oni su primljeni na posao na toranj a njih moraju učiti radnici koji duže rade na tornju,sad se ja pitam zašto ljudi idu na fax na promet a kasnije nemogu raditi,več rade neškolovani ljudi,koji su samouki na takovim odgovornim poslovima.

  • TomislavKatalinić 01.08.2014.

    Dončić naredio istragu: Zašto je bila ljetna oluja? Uskoro će narediti istragu: Zašto je Hajdaš Dončić ministar?

Komentiraj...
Vidi sve komentare