To je to što me zanima!

Donosimo 50 trikova za manje račune: Kako uštedjeti u domu na grijanju i električnoj energiji

Cijene električne energije i plina na burzama rapidno rastu• Na zimu nas čekaju daleko veći računi• Ovim savjetima možete uštedjeti i energiju i novac
Vidi originalni članak

Pred nama je izazovna jesen u kojoj nas čekaju nova poskupljenja energenata s obzirom na to da cijene električne energije i plina na burzama rapidno rastu što će se preliti i na naše račune, no mi vam donosimo savjete kako sami možete uštedjeti i svojim postupcima osigurati da vam računi za struju i plin narednih mjeseci ne uzrokuju ogroman udarac na kućni budžet.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 23.08.2022.

    Bolje da pišu o jednom triku što ljudi trebaju napraviti da ovi više nikada neće biti na vlasti. Jer sve što treba je sagledati realnost i uključiti minimum zdravog razuma.

  • Chr1s 22.08.2022.

    Umjesto da govorite ionako siromašnom narodu kako da preživi u još većem siromaštvu, žrtvujte sebe i odrecite se ekstraprofita Uljarice, žitarice i energente stavite u kategoriju posebnog društvenog interesa i skinite ih sa prokletih burzi gdje nam preživljavanje ovisi o hirovima fondova! Između ostalog, za takve stvari bi trebali imati državu, zar ne? Za svako poskupljenje je netko kriv. Zašto je drvo na panju u šumariji poskupilo??? Skuplje raste nakon rata?

Komentiraj...
Vidi sve komentare