To je to što me zanima!

Doprinosi HDZ-a u oporbi? Destrukcija, kaos, rušenje Vlade

Kritizirati oporbu zbog toga što naprosto ne može pružiti konkretan doprinos državi i društvu, zato što nije na vlasti, prilično je licemjerno i dozlaboga pogrešno
Vidi originalni članak

Nakon što je podnio Izvješće o radu Vlade pred šačicom oporbenih zastupnika, Andrej Plenković dao je ocjenu političke oporbe. “Na kraju, kad se sve to slegne, pokazali su domete, doseg i u konačnici konkretan doprinos hrvatskim građanima, gospodarstvu i društvu koji je doslovno ravan nuli”, rekao je u Saboru.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 21.10.2022.

    E gospodine Plenkoviću, premijeru, očito je da vas netko sabotira i protiv vas lobira. Možda je oporba, a možda i sam narod... Sjetite se što je vaša stranka radila prijašnjoj vlasti, 555 dana su šatorašili u Zagrebu, iznašali plinske boce na ulice i prijetili izabranoj vlasti. Da, sve je to bilo u režiji HDZ-a. Iskoristili ste branitelje da dođete na vlast, a sada kad je HDZ na vlasti niti se čuju niti ne vide (do daljnjega), jer dobili su nove povlastice. Isto tako ste iskoristili Most. Naime, nikada ne biste došli na vlast da vam nije bilo Mosta, a onda ste ga prožvakali i ispljunuli. Već to sve govori o vama. Vaš moto je očito iskoristiti i ispljunuti. Zašto se čudite da vas oporba bojkotira u Saboru? Koliko vidim bojkotirate i vi Saborske institucije, te se ne pojavljujete tamo gdje ste pozvani, već kao fol iznašate u isto vrijeme na Saboru Izvješće o Vladi. Prpa, a? Premijeru, perfidni ste, egocentrični, licemjerni, cinični, zločesti, osvetoljubivi, premazani ste svim mastima, plus toga branite lopine u vlastitoj stranci, ali i vi će te dolijati jednog dana. Narod vas više uopće ne podržava. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare