To je to što me zanima!

Vojko Obersnel: Očekivao sam da će DORH odbaciti prijavu

Županijsko državno odvjetništvo odbacilo je prijave protiv Vojka Obersnela, Irene Miličević, Vladimira Bizjaka i Zorana Luštice u predmetu tzv. Riječke tržnice
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku odbacilo je kaznenu prijavu PU primorsko-goranske u predmetu tzv. Riječke tržnice, objavio je DORH

U priopćenju piše, iako ne navode puni identitet kako je odbačena kaznena prijava protiv Vojka Obersnela koji je bio osumnjičen zbog zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju i sklapanja štetnog ugovora. Navodi se i kako se odbacuje prijava protiv Irene Miličević , pročelnice za komunalni sustav i protiv Vladimira Bizjaka koji je bio prethodnik na tom mjestu. Njih su sumnjičili zbog zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju i pomaganje u sklapanju štetnog ugovora. Odbačena je i prijava protiv Zorana Luštice, bivšeg direktora Tržnica, kojeg su sumnjičili zbog poticanja na sklapanje štetnog ugovora. 

Obersnel: Drago mi je da je priča konačno završila

Vojko Obersnel je rekao kako je očekivao ovakvu odluku DORH-a, piše Večernji list. Dodao je i kako mu je drago da je priča konačno završila na jedini način na koji je mogla završiti, što je on govorio od prvog dana. Rekao je i kako mu je drago što su oni koji su sumnjali i manipulirali činjenicama dobili ovakav odgovor.  

Slavko Linić je također komentirao odluku DORH-a te je rekao kako je 'podnošenje lažnih kaznenih prijava kazneno djelo'. 

Darko Milinović iz HDZ-a je kratko rekao da nema komentara.  

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zvrcko 26.11.2011.

    Pa niste, valjda, očekivali ispriku od hdz-a? Vi ste pravi optimista. Prvo dobro popljuju ljude a onda...ništa. Kraj im je blizu. Nadam se zauvijek.

  • plavi cvijet 25.11.2011.

    Znala sam i ja da će prijava biti odbačena bez obzira da li je kriv ili nije. Ima SDP asa u rukavu. HDZ ili SDP, skoro pa na isto dođe.

  • pk1994 25.11.2011.

    Što se čuva ove crvene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare