To je to što me zanima!

DORH počeo provoditi izvide u slučaju afere Eko Moslavina

Podsjetimo direktorica Eko Moslavine Adrijana Cvrtila svjedočila je kako je bila prisiljena zapošljavati po političkom ključu, a sve po nalogu predsjednika Gradskog vijeća i gradonačelnika
Vidi originalni članak

Iz Državnog odvjetništva Republike Hrvatske potvrdili su da provode izvide u slučaju afere u Kutini koju su otkrile 24sata.

UHLJEB UHLJEBITUS Ovo je uhljeb koji uhljebljuje: Naplatio je koaliciju s HDZ-om

Podsjetimo, direktorica Eko Moslavine Adrijana Cvrtila svjedočila je kako je bila prisiljena zapošljavati po političkom ključu, a sve po nalogu predsjednika Gradskog vijeća Davora Kljakića (HSLS) i gradonačelnika Zlatka Babića. Davor Kljakić, predsjednik kutinskog gradskog vijeća odlučio je dati ostavku na sve svoje političke funkcije i napustiti HSLS. Učinio je to nakon ekskluzivnih snimki i niza otkrića 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U predmetnom slučaju u toku je provođenje izvida. Druge informacije nismo u mogućnosti dati budući da je, sukladno zakonskim odredbama, postupanje tijekom izvida tajno - rekli su iz DORH-a za N1.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 12.09.2021.

    A gdje su tu ministri financija ,plenkiji i ostali ministri koji su zasticeni od strane drzave koji dnevno pokradu vise milijuna o tome nesmijete pisati .

  • livija i ja 12.09.2021.

    Zašto ovi nisu završili na ispitivanju ?

  • 12.09.2021.

    Tu je ipak uključen hdz pa će istage i postupci ići malo drugačije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare