To je to što me zanima!

DORH poništio Fanin ugovor o kupnji zemljišta na Marjanu

Od 5.500 četvornih metara na Marjanu pod pomorsko dobro spada 1.316 kvadrata koje će vratiti državi i upisati u zemljišne knjige. Gradnja je za sada zaustavljena
Vidi originalni članak

Državno odvjetništvo u Splitu poništilo je kupnju zemljišta na Marjanu jer četvrtina zemljišta na kojem je Fani Horvat planirala graditi restoran i kafić spada u pomorsko dobro te nije smjelo biti prodano, prenosi Tportal

Fani je kupila 5.500 kvadrata, od čega pod posebni režim spada 1.316 kvadrata, zbog čega je Odvjetništvo za taj dio zemlje proglasilo nevaljalim kupoprodajni ugovor između Fanine tvrtke 'Latebra' i bivših vlasnika ovog zemljišta. Taj dio zemlje ostat će u državnom vlasništvu i uskoro će ga upisati u zemljišne knjige. 

Tako je na neko vrijeme zaustavljena gradnja na Marjanu.

>>>Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Nalla 03.02.2011.

    ali ja svejedno ne razumijem...kako je moguće da su prvo to zemljište dali tj. prodali fani a sad bude to opet državno....bude bar njoj vraćena sva lova koju je dala za zemljište?

  • maajde 03.02.2011.

    izgleda da u ovoj jadnoj "državi" pravo i pravdu možeš istjerat jedino ako izađeš na ulicu i napraviš cirkus. da se splićani nisu masovno pobunili taj jebeni dorh ne bi našao nijednu primjedbu u tom slučaju. e ali sad kad se ulica zatalasala sad triba brže bolje polizat govna koja su izasrali. znači narode,poruka vam je, ako imate neriješenih problema lipo na ulicu,što vas je više to bolje, ova stoka na vlasti jedino taj jezik razumije..

  • nezmar 03.02.2011.

    baš me zanima kakvo je porijeklo novca i ostalih većih ulagača u turizam u dalmaciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare