To je to što me zanima!

DORH postao je pravo carstvo nirvane: Ništa ih ne uzrujava

EXPRESS Novi broj tjednika donosi analizu o devet mjeseci Dražena Jelenića. Nije nas impresionirao. DORH treba dati odgovore na brojna goruća pitanja
Vidi originalni članak

Čini se da bi zvijezde prijelaznog roka iz tabora oporbe u tabor Vlade transfere mirno mogli dogovarati u Gajevoj, ispred DORH-a, a da državni odvjetnik u tome ne bi vidio ništa sumnjivo.

Dražen Jelenić od ranog je jutra u svojem uredu, u koji stiže uvijek u istom kompulzivnom ritmu: doveze se mondenim Smartom, parkira, a potom - kažu zli jezici - onako elegantan, otmjen, vitak kao hrt, odšeće do placa po grincajg. Parlament je dobio novu većinu, koju cijela zemlja smatra prevarantskom, ali DORH se zbog toga ne uzrujava previše. Možda nas rezultati nekih izvida ipak iznenade, no zasad izgleda kao da u Gajevoj očekuju da, budu li dovoljno ustrajno sjedili na obalama rijeke, valovi izbace dokaze o nevaljalcima.

Bilo je - idemo korak dalje - potrebno da cijela Uljanik grupa padne na koljena da se tek onda, pod pritiskom javnosti, istražitelji zainteresiraju za brodogradilište. DORH treba dati odgovore što se događalo u najvećem hrvatskom brodogradilištu, ali sedam mjeseci otkad su istražitelji ušli u knjige, zasad je jedini odgovor da su “izvidi u tijeku”. Hoće li dati odgovor zašto ćemo platiti 6 miiljardi kuna? 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ljubica ljubičica_1 02.02.2019.

    Zašto ih uopće plaćamo kad ništa ne rade?

  • AntunSklepič 02.02.2019.

    nijedan državni odvjetnik dosad nije ništa učinio pa neče ni jelinič jer samo sa nečinjenjem se može dočepati drugog mandata

  • John Doe Jr. 01.02.2019.

    ukoliko u poslu nemate probleme, vi i nemate posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare