To je to što me zanima!

DORH tuži Katarinu Peović zbog kršenja izborne šutnje: Status bi je mogao koštati 4000 eura

DORH misli da bi Peović trebalo kazniti jer je na Facebooku stavila fotografiju na kojoj ubacuje glasački listić u kutiju, na dan europskih izbora 2019. godine
Vidi originalni članak

Dok političari već razmišljaju o sljedećoj megaizbornoj godini, zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo brine se da Katarina Peović ne zaboravi na prošle europske izbore. Optužili su je da je na dan izbora, 26. svibnja 2019. kršila izbornu šutnju, a za to je predviđena kazna do 30.000 kuna, odnosno 3984 eura, piše Novi list.

Zamjenica općinskog državnog odvjetnika, Julija Penjak, poziva se na obavijest o nezakonitom ponašanju peović koju je DIP poslao u kolovozu nakon izbora. 

PODIJELILA NAVODNU PREPISKU Peović: Dostavljač javlja da je pao s motora, a iz Wolta ga pitaju je li hrana ostala čitava!

DORH misli da bi Peović trebalo kazniti jer je na Facebooku stavila fotografiju na kojoj ubacuje glasački listić u kutiju. 

- Danas sam bila na biralištu. Pozivam sve obespravljene da osim ulica iskoriste sva ostala raspoloživa sredstva, pa i alate kapitalističke tzv. demokracije, u borbi za radnu većinu - napisala je tada u statusu, što je po DORH-u povrijedilo Zakon o izboru članova u Europski parlament.

Prihvati li Općinski prekršajni sud prijedlog DORH-a, peović će se braniti na glavnoj raspravi.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • stefanpongrac61 23.03.2023.

    Pobijediti će ...... opet,  .... hvala Bogu

  • 23.03.2023.

    Naplatite joj 40.000 eura

  • urnebes 23.03.2023.

    ovakvim metodama Franjo T. je dokrajčio izlaženje Ferala Tribunal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare