To je to što me zanima!

DORH uputio molbu za progonom Georgijevskog

U trenutku kad je udario u kamion Georgijevski je vozio brzinom od 171 kilometar na sat. Georgijevski je u nesreći teško ozlijeđen
Vidi originalni članak

Hrvatsko državno odvjetništvo uputilo je makedonskom zamolnicu da preuzme kazneni progon protiv makedonskog državljanina Georgija Georgijevskog (32), osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u kojoj je poginuo pjevač Toše Proeski. Uzroci nesreće, koja se dogodila 16. listopada kraj Nove Gradiške, velika je brzina i nepoštivanje razmaka između vozila. U trenutku kad je udario u kamion Georgijevski je vozio brzinom od 171 kilometar na sat. Georgijevski je u nesreći teško ozlijeđen, a lakše pjevačeva menadžerica Ljiljana Petrović.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rafaella 21.11.2007.

    Jako mi je žao Toše.... Ali puno ljudi je napravilo stravične i montruozne stvari,pa nisu izgnani iz države....

  • bbatinov 16.11.2007.

    ma tko ih to sumnjiči?-novinari i neka naklapala.Šta hoće reći da naši vještaci ne znaju obavljati posao?! Je da nam policija puno puta zabrlja ali mislim da još uvijek znaju napraviti očevid.Osim toga napravi udes u Njemačkoj, AUstriji ili nekoj drugoj europskoj državi pa me baš zanima kakva bi bila procedura bez obzira što nisi njihov državljanin.

  • Bootylicious 16.11.2007.

    nisu nasi obrisali ruke od svega nego su slucaj predali makedonskom pravosudju, a kako oni nisu ucinili nista sto se tice Georgijevskog i usto jos sumnjice hrvatsku stranu za prikrivanje cinjenica i dokaza, sto su nasi drugo nasi moglu ucinit nego poduzet nesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare