To je to što me zanima!

DORH za požeškog HDZ-ovca traži istražni zatvor: Evo tko ga mijenja na dužnosti ravnatelja

HDZ-ovca i bivšeg šefa Zavoda za socijalnu skrb prijavila je žena, i to zbog obiteljskog nasilja.
Vidi originalni članak

Državno odvjetništvo zatražilo je istražni zatvor za HDZ-ovca i bivšeg šefa Zavoda za socijalnu skrb i Vjekoslava Potočanca nakon što je u četvrtak zbog obiteljskog nasilja priveden u policijsku postaju. Prema medijskim navodima prijavila ga je njegova supruga.

Kako saznajemo, DORH je istražni zatvor zatražio zbog opasnosti utjecaja na svjedoke, a o takvom prijedlogu sutra, u subotu, odlučivat će sudac istrage.

NASILJE U OBITELJI? Priveli su požeškog HDZ-ovca i šefa Zavoda za socijalnu skrb: 'Supruga ga je prijavila...'

Odvjetnica supruge, koja je Potočanca i prijavila, Ana Čulo iz Odvjetničkog društva Hećimović i partneri koja itekako ima iskustva u ovakvim predmetima, prema nekakvim neslužbenim informacijama predložit će sedam svjedoka koji bi se trebali ispitati u narednim danima. 

Podsjetimo, policija je potvrdila da je Potočanac nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega se podnosi nadležnom državnom odvjetništvu.

PRIJAVILA GA ŽENA HDZ-ovca Potočanca razriješili, predan pritvorskom nadzorniku. Ide i prijava za nasilje u obitelji

"Povodom brojnih medijskih upita PU požeško-slavonska potvrđuje da su policijski službenici dovršili kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Velike zbog sumnje da je počinio kaznena djela 'Nasilje u obitelji' i 'Povreda djetetovih prava'", objavila je PU požeško-slavonska ne navodeći identitet osumnjičenog.

PRIJAVLJEN ZA NASILJE U OBITELJI FOTO Pogledajte privođenje HDZ-ovca Vjekoslava Potočanca

Također, Potočanac je danas razriješen dužnosti v.d. predstojnika požeškog Zavoda za socijalnu skrb, te ga je na tom mjestu zamijenila Kristina Stankijević Balenović, koja je po struci profesor psihologije. 

ISTRAGA JE U TIJEKU Požeški HDZ-ovac priveden zbog obiteljskog nasilja: 'Žena ga je htjela ostaviti, a on se protivio' NAKON OBITELJSKOG NASILJA Ministarstvo: Potočanac više nije ravnatelj županijskog Zavoda za socijalnu skrb

Idi na 24sata

Komentari 33

  • škorpion1980 30.12.2023.

    Ko ga mijenja, jos gori ko carape se mijenjaju

  • Jožek121 30.12.2023.

    Ako imaš ADEZE iskaznicu i ako si domoljubni krkan iz kamenjara sve ti je dozvoljeno.

  • okii 30.12.2023.

    Bitno je da je  HDZovac,

Komentiraj...
Vidi sve komentare