To je to što me zanima!

'Došao bih svjedočiti i bez poziva ako se to očekuje'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik je za posjeta Novom Vinodolskom u ponedjeljak komentirao svjedočenje bivšeg premijera Sanadera o pitanjima privatizacije Ine
Vidi originalni članak

Da se od mene očekuje da svjedočim te da čitam novine, došao bih i bez pismenog poziva, zaključio je predsjednik Josipović, komentirajući nedolazak na svjedočenje bivšeg premijera Sanadera o pitanjima privatizacije Ine. Očekuje kako će Sabor razmotriti sve potrebno. Ivo Josipović u ponedjeljak je posjetio Novi Vinodolski. S gradonačelnikom Olegom Butkovićem te županom Primorsko - goranske županije, Zlatkom Komadinom, bio je na zatvorenoj sjednici gdje su mu iznijeli planove grada i županije. Zahvalili su se predsjedniku na podršci.
- Niste tipični jer ste uspješni po mnogočemu. Bilo bi mi drago da je više gradova kao što je Novi Vinodolski. Mladog gradonačelnika Butkovića je pitao je li još u školi postao gradonačelnik. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gorski1 13.09.2010.

    jovane ne seri , ti si svoje vec posvjedocio , i ti si lopov.

  • be yourself 13.09.2010.

    Opet glasačka mašinerija KraDeZea napucava iz središnjice glasove a podučava ih barba Luka s višegodišnjim bogatim iskustvom koje datira još otkada je u Metkoviću bio sekretar partije.

  • nema me 13.09.2010.

    Jovo Jovo kada se pojavi Gotovina za predsjednika ljepe nase i ja se vracam kuci sa svojom obitelji.a uz ovog druga i komunjaru me je sramota .

Komentiraj...
Vidi sve komentare