To je to što me zanima!

Došao iz Rumunjske, parkirao auto i skupio više od 30 kazni

Automobil je parkiran u zagrebačkoj Rapskoj ulici. Ispod brisača zataknuto je mnoštvo kazni. Tko je vlasnik ne zna se, ali stranci su isto dužni platiti parkiranje
Vidi originalni članak

Ne znam koliko dugo auto stoji na parkingu, ali sudeći po broju kazni, očito je tu već dulje, rekao je čitatelj Željko Sklepić.

Auto rumunjskih registracija parkiran je ispred zgrade u zagrebačkoj Rapskoj ulici. Ispod brisača je zataknuto mnoštvo kazni za parkiranje. Tko je vlasnik, ne zna se, ali stranci su, kao i državljani Republike Hrvatske, dužni plaćati parkiranje. S obzirom na to da je cijena dnevne karte 60 kuna, koliko se plaća kazna, vlasnik bi za nekoliko desetaka kazni mogao iskeširati poveći iznos

- Svatko može prijaviti nepropisno parkirani auto. Nakon toga pauk ide na teren, podiže i odvozi automobil. Ako je auto propisno parkiran, ne možemo ga odvesti - objasnili su iz pauk službe. 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Lalala5 04.10.2014.

    A zasto mu pisu kazne?

  • vekizveki 04.10.2014.

    Bilo bi logično da policija nakon 2-3 kazne obavijesti vozača, a ne da se na ovaj način stvori "slučaj". Sada bude i sud imao poslao, a možda i interpol.

  • user_95414 04.10.2014.

    Ni jedna od tih kazni nece biti naplacena. Tek nekoliko posto stranaca placa kazne kod nas i to jedino ako ih se zaustavi i naplati im na licu mjesta a ne čičkaranjem na papir, inace "nisu duzni" platiti i niko im nist ne moze. Proučite si malo rupe u zakonima;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare