To je to što me zanima!

Došao s bombom u kafić: Gosti mu je oduzeli i pozvali policiju

Na osnovu naloga Županijskog suda u Varaždinu, policija je pretražila kuću i druge prostorije u Malom Bukovcu a kojima se koristi 41-godišnjak, te je tom prilikom pronađeno još nekoliko desetaka streljiva...
Vidi originalni članak

Ludbreški policajci završili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom i protiv njega podnijeli prijavu za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom. 

Osumnjičeni je u ponedjeljak u 00.35 sati došao s ručnom bombom do ugostiteljskog objekta u ulici Pavleka Miškine u Malom Bukovcu. Bombu su osumnjičeniku oduzeli gosti lokala koji su je predali policajcima protueksplozivne zaštite. 

Na osnovu naloga Županijskog suda u Varaždinu, policija je pretražila kuću i druge prostorije u Malom Bukovcu kojima se koristi 41-godišnjak, te je tom prilikom pronađeno još nekoliko desetaka streljiva različitih kalibara. 

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku PU varaždinske uz kaznene prijave. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • najiram 10 16.05.2018.

    sigurno neki partizan koji se spustio iz šume...

  • Lina39 15.05.2018.

    Postrožiti zakon i takve koji svojim postupcima imaju namjeru ugroziti ljudske živote , strpati u zatvor na duže vrijeme !

  • Mauritius 15.05.2018.

    Tija dizati atmosferu a ovi odma policiju zvali....

Komentiraj...
Vidi sve komentare