To je to što me zanima!

Došao, vidio, obavio: Željko Kerum dobio 'privatni' šalter

Autor snimke tvrdi kako je Željko Kerum bez broja iz 'redomata' došao na šalter na kojemu su ga odmah uslužili, a ostale upozorili da se tog istog reda - pridržavaju
Vidi originalni članak

I dok 'obični smrtnici' sate gube u redovima kako bi riješili probleme s dokumentima, neki višesatno čekanje jednostavno 'preskaču'. 

Građanin je na YouTubeu objavio video iz policijske postaje u Petrinjskoj ulici u Zagrebu na kojoj je, tvrdi, 13. veljače snimio bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma kako preko reda dolazi na šalter. 

Autor snimke tvrdi kako je Kerum zahtijevao da se riješi njegov predmet iako u postaji postoji tzv. redomat i što je ispred njega na redu bilo najmanje petero ljudi. 

Tvrdi i kako su službenice na šalteru odmah uslužile nervoznog Keruma, kako kaže, na njegovom ''privatnom šalteru''. Ostale koji su čekali, upozorile su da se drže u redu i iza linije diskrecije. 

Autor videa je snimku popratio 'prigodnom' pjesmom 'Šuti i trpi' Dubioze kolektiv. 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • 17.02.2015.

    Birali ste, što se bunite? I taj lik je bio gradonačelnik? I sad je saborski zastupnik? Pa to samo govori o nama više nego o njemu.

  • javozinhitnupomoćiznambašsve 17.02.2015.

    Radila bi palica po kostima,Primitivci ne poznaju nego primitivni način komunikacije ,pa to im treba omogućiti,a seka tek skinuta sa centrifuge,zadnji krik.....

  • alfabetagama 17.02.2015.

    kaj ga ostali u redu nisu primili i odnijeli van

Komentiraj...
Vidi sve komentare