To je to što me zanima!

"Došlo je vrijeme da se riješe računi s imperijalistima SAD-a"

Vođa Sjeverne Koreje je na izvanrednoj sjednici zapovjedio da se raketni sustavi stave u stanje pripravnosti za napad na baze SAD-a u Južnoj Koreji i na Pacifiku
Vidi originalni članak

Kim Jong-un, vođa Sjeverne Koreje, je na izvanrednoj sjednici u petak zapovjedio generalima da se sjevernokorejski raketni sustavi stave u stanje pripravnosti za napad na vojne baze SAD-a u Južnoj Koreji i na Pacifiku, piše BBC.

Kim Jong-un je to zapovjedio nakon letova američkih bombardera B-2 nad Južnom Korejom, i ocijenio da je s obzirom na situaciju "došlo vrijeme da se riješe računi s imperijalistima iz SAD-a".

- On je potpisao plan tehničkih priprema strateških raketa vojske Sjeverne Koreje, zapovjedivši da budu pripravne za lansiranje kako bi se u svakom trenutku moglo napasti teritorij SAD-a, njegove vojne baze u područjima operativnih djelovanja na Pacifiku, uključujući Havaje i Guam, te one u Južnoj Koreji - izvijestili su lokalni mediji.

Bombarderi B-2 su nadlijetali Južnu Koreju u sklopu godišnje vojne vježbe SAD-a i Južne Koreje. Sjeverna Koreja počela je prijetiti još u ožujku nakon što su im nametnute nove sankcije.   


Idi na 24sata

Komentari 202

  • Titan_1 30.03.2013.

    Ovaj se sigurno najeo ludih gljiva.

  • GlobalHawk 30.03.2013.

    Još niš nije počelo? Jel da gasimo motore i idemo na ručak? Ovo je dosadnije od "big brothera"...a i glavni "glumci" su gluplji..:P

  • Sparta300 30.03.2013.

    Sine kako imaš ružnu frizuru, pa ja nemogu vjerovati

Komentiraj...
Vidi sve komentare