To je to što me zanima!

'Dosta je rasprava o desnici i ljevici, treba glasovati za sebe'

Osim u 12. manjinskoj izbornoj jedinici SDSS se sa svojom „građanskom“ listom natječe i u 9. izbornoj jedinici, gdje vjeruju kako će osvojiti barem jedan mandat
Vidi originalni članak

Uz zvuke narodnjaka, ali bez intoniranja hrvatske himne u Donjem Lapcu je održan središnji predizborni skup SDSS-a za Liku. Osim u 12. manjinskoj izbornoj jedinici SDSS se sa svojom „građanskom“ listom natječe i u 9. izbornoj jedinici, gdje vjeruju da će osvojiti jedan mandat.  Taj njihov potez mnogi tumače dogovorom SDSS-a i HDZ-a da jednog saborskog zastupnika „otmu“ Kukuriku-koaliciji. 

- Da sve je to istina, mi smo to dogovorili iz zločestih namjera da uništimo ljevicu. Mi smo poznati ultradesničari i sve radimo samo kako bi upropastili hrvatsku ljevicu, njezin antifašizam i napredak. Kajgod. To su gluposti prvoga reda. Srbi u Hrvatskoj ne trebaju glasovati ni za ni protiv ljevice ili desnice nego za sebe i program za koji se zalažu – ironično je odgovorio Slobodan Uzelac. Potpredsjednik stranke Milorad Pupovac dodao je kako je vrijeme da se prekine s raspravama o desnici i ljevici i uspostavi dijalog bez obzira čija koalicija pobijedila 4. prosinca. 

- Nama je cilj da se pomogne ovom kraju da više ne bude jednaka stopa zaposlenosti u Lapcu, kakva je primjerice nezaposlenost u Zadru ili Zagrebu, oko 15 posto. Zato ćemo tražiti osnivanje posebnoga fonda za poticanje zapošljavanja na nerazvijenim područjima, bez obzira živjeli tu Hrvati ili Srbi - rekao je Pupovac. 


Idi na 24sata

Komentari 2

  • slavic 28.11.2011.

    Kosorica di si bila nisi ih dala privesti puštali narodnjake a nisu imali Hrvatsku himnu?To su tvoji koalicijski partneri kojima si prodala dušu!Tolko o tvom Hrvatsku ni za što!

  • mapa 27.11.2011.

    okupili se največi zločinci na tlu Hrvatske, najviše krvi na rukama imaju,zlotvori, ubojice, krvopije,silovatelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare