To je to što me zanima!

Dovezli se na motoru i pucali: Izrešetali kuma Luke Bojovića

MIloradović je Bojoviću pomagao prilikom izrade lažnih osobnih iskaznica koje je tada mladi boss u usponu koristio prilikom skrivanja i bijega, doznaje Blic...
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca na motoru, večeras oko 20.30 ispalila su smrtonosne hice u vlasnika autopraonice Dragoslava Miloradovića (43) u Beogradu, javlja Blic.

Ušli su u njegovu samoposlužnu autopraonicu i likvidirali ga.

Nakon ubojstva pobjegli su motociklom preko Pančevačkog mosta. Policija je pokrenula veliku potragu i blokirala dio Beograda.

UHIĆENI I HRVATI U Španjolskoj su uhićeni brat i supruga 'zemunca' Bojovića

Protiv ubijenog Miloradovića bile su, piše Blic, podnesene krivične prijave za nedopušteno držanje oružja i krivotvorenje dokumenata.

Mediji u Srbiji navode i da je ubijeni bio jedan od najbližih suradnika Luke Bojovića, bivšeg šefa Zemunskog klana. 

SUĐENJE Kalinić na sudu: Ubijao sam zajedno s Lukom Bojovićem

Osim višegodišnjeg prijateljstva i kumstva, Bojovića i Miloradovića su povezivale i optužnice. Prema jednoj od prvih na kojoj su se zajedno nalazili, MIloradović je Bojoviću pomagao prilikom izrade lažnih osobnih iskaznica koje je tada mladi boss u usponu koristio prilikom skrivanja i bijega.

Ipak, presudom Prvog općinskog suda, obojica su oslobođeni krivnje: Miloradović za krivotvorenje isprave (koje su inače pronađene kod njega u stanu), a Bojović i za posjedovanje oružja.

IDU U MADRID Srbija će tražiti izručenje Luke Bojovića i njegovih 'zemunaca'

Miloradović je, prema informacijama Blica, bio povezivan i s pokušajem ubojstva MIlana Beka. Naime, Bojovićev kum je posudio novac Ivanu Adrovcu, mužu optužene Maje Adrovac. To je, zapravo, bio novac Filipa Koraća, vođe preostalog dijela Bojovićevog klana, koji je Adrovac navodno planirao uložiti u trgovinu kokainom. Ipak, novac je propao, a Adrovac je ostao "dužan" Miloradoviću, odnosno Koraću. Je li i kako je taj dug naplaćen - nije poznato.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • KiperFilip 29.05.2018.

    Zemunci najbolji ljudi,svakom bi pomogli i dali....svakom

  • Zastitar hrvatski 29.05.2018.

    Samo naprid tucite te.

  • mislilac Tan 28.05.2018.

    Tko je taj Bojovic kada su ga naglasili ? Trebali bi znati tko je on ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare