To je to što me zanima!

'Dovođenje DORH-a u red. Ali za koga? Za pravdu ili politiku?'

Mandat gospođe Zlate Hrvoj Šipek, do tada anonimne veteranke iz građanskog odjela DORH-a (što je, naravno, golemi hendikep zbog dominantno kaznene prirode istraga koje mora hendlati) bio je očajan
Vidi originalni članak

Uskoro stiže novi šef u Gajevu. U zgradu, sjedište DORH-a. Da ne bude zabune. Iako je mandat gospođe Zlate Hrvoj Šipek obilježen događajima koji su nekako bliže tradiciji spomenute ulice, građanima poznate po nokturnim aktivnostima. Zaista, još od odlaska državnog odvjetnika Mladena Bajića, koji se u međuvremenu parkirao na mjesto savjetnika uprave u Gajevoj, efikasnost i kohezija DORH-a, što je bilo obilježje posljednjih godina njegovih mandata, gubili su se protokom godina. U vrijeme prvog nasljednika, Dinka Cvitana, još se kako-tako navigavalo. Onda se dogodio Dražen Jelenić, koji je u kolektivnoj memoriji jedino ostao zapamćen kao protagonist operetne afere o tajnom članstvu u masonskoj loži koju je vodio flambojantni oftalmolog s odličnim društvenim vezama, ali s malo socijalnih vještina. Tko se sjeća neke važne istrage, optužnice, presude iz tog razdoblja?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 05.01.2024.

    Mora se Plenković osigurati da mu ne hapse ministre. Boji se da DORH ne dođe i do njega. Sve će učiniti da namjesti "svojeg" ravnatelja da može mirno spavati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare