To je to što me zanima!

Dovodila maloljetnice Epsteinu: Uhićena Ghislaine Maxwell

Epstein se ubio u kolovozu prošle godine, pronađen je mrtav u ćeliji, a dan ranije na sudu je više puta odbio reći je li mu Ghislaine Maxwell pomogala u lancu maloljetničke prostitucije
Vidi originalni članak

Ghislaine Maxwell, borgata nasljednica i bliska prijateljica osuđenog pedofila Jeffreya Epsteina je uhićena. Uhitio ju je FBI i danas bi se trebala pojaviti na sudu, javlja Guardian.

Ghislaine Maxwell je praktički nestala nakon što je Epstein uhićen prošlog srpnja, a sumnjiči je se za suradnju s Epsteinom.

EPSTEINOVA PRIJATELJICA Lice s tjeralice: Curice dovodila pedofilima, imala i 'seks roblje'

Ranije je FBI objavio da je upravo ona Maxwellu podvodila maloljetnice, koje je Epstein potom odvodio bogatim klijentima i prijateljima. Nju je direktno optužila jedna od maloljetnica, Virginia Roberts Giuffre.

Epstein se ubio u kolovozu prošle godine, pronađen je mrtav u ćeliji, a dan ranije na sudu je više puta odbio reći je li mu Ghislaine Maxwell pomogala u lancu maloljetničke prostitucije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ponosna slavonija 02.07.2020.

    Mnogo je tu uglednih bogatuna umakalo maloljetnicama i iskorištavali su ih na sve moguće načine. Neš ti glavni maloljetnički svodnik se objesio bez pomoći. Hahaha

  • Marlo 02.07.2020.

    Moraju paziti da se i ona ne "ubije"

  • dektiva3 02.07.2020.

    Moralna vertikala društva nekad su bili obrazovani, uspješni,bogati,poznati a danas je to obična fraza jer danas likovi takvog soja vladaju svijetom,i svi im se doslovno klanjaju zbog njihova novca,zato je danas kapitalizam u banani.Trump je ogledalo svega nemoralnog danas,kome će on biti uzor? ...samo lopovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare