To je to što me zanima!

Dovršena istraga za pokušaj ubojstva u Koprivnici: Nasrnuo na ženu, sina upucao dva puta

Oštećeni je teže ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Koprivnica. Također, u bolnicu je prevezen i osumnjičeni koji je zadobio ozljede prilikom fizičkog sukoba
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 72-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ubojstvo u pokušaju, tjelesna ozljeda i prijetnja.

- Sumnja se da je osumnjičeni jučer, 7. svibnja, oko 15 sati u Reki u Starogradskoj ulici nakon što se verbalno i fizički sukobio s 41-godišnjim članom obitelji iz malokalibarske puške ispalio dva hitca u njega. Osumnjičeni je uhićen na mjestu događaja - izvijestili su.

'PREPOZNALI SU NAS' Grad Koprivnica je proglašen Europskom prijestolnicom uključenosti i raznolikosti

Oštećeni je teže ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Koprivnica. Također, u bolnicu je prevezen i osumnjičeni koji je zadobio ozljede prilikom fizičkog sukoba.

Nadalje, sumnja se da je muškarac prijetio oštećenoj 71-godišnjakinji da će ugroziti njezin život te ju odgurnuvši lakše ozlijedio. 

SUDAR DVAJU AUTOMOBILA Teška prometna nesreća kod Koprivnice: Više ozlijeđenih, među njima navodno i djeca

- Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ubojstvo u pokušaju, tjelesna ozljeda i prijetnja protiv osumnjičenog je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - rekli su iz policiji.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 08.05.2022.

    Apsolutno sam protiv nasilja ali tko nebi branio mamu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare