To je to što me zanima!

Doznajemo: Par liječnika dobilo je opomene pred otkaz. U radno vrijeme radili su kod privatnika

Ustanovljeno je da su tijekom radnog vremena u bolnici radili privatno, neki nisu imali odobrenje za rad u privatnim klinikama
Vidi originalni članak

Nekoliko liječnika iz KBC-a Sestre milosrdnice, točnije Klinike za traumatologiju, i jedan liječnik iz KBC-a Zagreb su, kako doznajemo, dobili opomene pred otkaz nakon što je inspekcija Ministarstva zdravstva utvrdila da su radili u privatnim klinikama bez odobrenja bolnice u kojoj su radili, te što su neki od njih radili tijekom svog radnog vremena kod privatnika, umjesto u državnoj bolnici u kojoj su zaposleni.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Neprikladan 09.02.2023.

    Mnogi liječnici koriste svoja radna mjesta i kanaliziraju privatno.Treba u potpunosti zabraniti i strogo kaznjavati uz oduzimanje licence!

  • Stroga Babaroga 09.02.2023.

    To sjedenje na dvije stolice treba kompletno zabraniti.

  • Luna777 09.02.2023.

    U zdravstvu je totalni kaos. Očito nekima to odgovara, jer mnogo ljudi odlazi kod privatnika i masno plaćaju preglede, dok su po bolnicama liste čekanja stvarno besramne. Zašto uopće plaćamo dopusnko zdravstveno osiguranje kad na neki pregled kod specijalista moraš čekati pola godine. Prije odapneš nego dođeš na red, i što ti preostaje nego da odeš kod privantika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare