To je to što me zanima!

Dr. Prgomet: Nostradamus je rekao da će Hajduk biti prvak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što je Prgomet prozvao Karamarka da će radikalnom retorikom Milanoviću osigurati još jedan mandat, predsjednik HDZ-a mu odgovorio da je Nostradamus
Vidi originalni članak

Sukob između Tomislava Karamarka i njegova zamjenika Drage Prgometa ne smiruje se. Nakon što je Prgomet prozvao Karamarka da će svojom radikalnom retorikom Milanoviću osigurati još jedan mandat, a Karamarko mu odgovorio da je Nostradamus, Prgomet je u nedjelju navečer na svom Facebooku napisao:

- Nostradamus je rekao da će Hajduk biti prvak :) Što vi mislite?

Prgometovo obraćanje izazvalo je podijeljene reakcije korisnika Facebooka. Jedan dio podržao je Prgometa, drugi Karamarka, a treći su pak pozvali na zajedništvo i prekid prepucavanja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Prgomet je još prije nekoliko tjedana preko svoga bloga pozvao branitelje da prekinu prosvjed u Savskoj 66 , a protiv Karamarkove politike u posljednje vrijeme javno govori u intervjuima. Njegov stranački šef kritike odbacuje i poziva na "novi Domovinski rat".

- Uuuuu, Drago Prgomet je Nostradamus. Vidim dakle, moja retorika, koja je samo iskazivanje domoljublja , iskazivanje poštivanja prema Domovinskom ratu, doktoru Tuđmanu , našim braniteljima, je retorika koja ukazuje da trebamo napokon početi s drugim Domovinskim ratom, a to je borba za svako radno mjesto, borba za svako neobrađeno polje, borba za svakog mladića i djevojku koji žele napustiti Hrvatsku. Ako je to, kako je rekao, radikalna retorika, ja ću s time nastaviti, ali primijetili ste da sam s tom radikalnom retorikom, ili da smo s njom mi pobijedili na svim dosadašnjim izborima u zadnje dvije i pol godine. Pobijedit ćemo i na parlamentarnim izborima - rekao je Karamarko.

Posao zamjenika predsjednika je da radi ono što mu predsjednik odredi , tvrdi Karamarko.

-  A vidite što radi gospodin Prgomet. Uvijek se pojavljuje s komentarima uoči početka kampanje ili neke naše pobjede. Ne znam. Ja sam dosta tolerantan čovjek , maksimalno, rekao bih čak. Ima gospodin pravo na svoje mišljenje, ali mislim da je to u ovom momentu jedna sasvim iracionalna priča koja odudara od mišljenja većine našeg članstva. Ja neću tražiti za njega sankcije, ali čini mi se da već počinje traženje mnogih naših članova i naših stranačkih dužnosnika, pa ćemo vidjeti što ćemo s tim - rekao je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 217

  • agloa 24.02.2015.

    hahaha,da mu jedan intelektualac,strucan u svom poslu bude posilnik,kojim ce on upravljat,bivsi i sadasnji udbas i muljator,kao i njegov prijatelj vaso,

  • biljko 24.02.2015.

    Pa ovi političari su gori od male djece, sama prepucavanja i sranja. Hoće li se već jednom primiti posla. To se odnosi na ova dva tuljana, a i na relaciju Pantovčak - Vlada. Svi su za .....

  • fenix77 23.02.2015.

    Sudbina g. Prgometa je u Jandrokovićevim rukama , ili izjavama???

Komentiraj...
Vidi sve komentare