To je to što me zanima!

Drago Rubala platio 150.000 eura, pustili su ga iz Remetinca

Rubala je jedan od glavnih aktera priče o lažnim invalidskim mirovinama. U srijedu su ga opet doveli u Uskok da se očituje o još jednom nalogu za proširenje istrage
Vidi originalni članak

Dr. Drago Rubala položio je jamčevinu od 150.000 eura te bi tijekom četvrtka bi trebao izaći iz zatvora u Remetincu. Svakih 14 dana morat će se javljati sucu istrage. Oduzeli su mu hrvatsku i slovačku putovnicu, a ne smije napuštati Veliku Goricu i Zagreb. 

Rubala je jedan od glavnih aktera priče o lažnim invalidskim mirovinama. U srijedu su ga ponovno doveli u Uskok da se očituje o još jednom nalogu za proširenje istrage. Istragu su pokrenuli protiv 34 ljudi, a sumnjiče ih za udruživanje za počinjenje djela, primanje i davanje mita te zlouporabu položaja i ovlasti da su "sređivali" invalidske mirovine za 2000 do 5000 eura naknade.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • mjm 30.12.2011.

    znaci propada docek nove godine uz rubalicu u remetincu

  • Gružanin 30.12.2011.

    Bogami kako ide u nas i Goli otok će biti premalen ?

  • Renaldo 30.12.2011.

    Gdje se mogu upisati u školu ili na kakav kurs, kako maznuti veliku živu lovu i nakon krađe slobodno se šetati gradom. Što se čudite odakle vrijednom Rubali lovica, pa čovjek je radio i crnčio 25 sati na dan, 8 sati je radio kao doktor opće prakse, 4 sata je radio na nekom od radio postaja, 4 sata je radio na komisiji za dodjelu imovina i 8 sati je radio na nekim TV postajama u Rubalici. 1 sat je brojao dnevni utržak. Taj nije ni spavao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare