To je to što me zanima!

'Dragan je bio normalno dijete, nije bio kavgadžija ni nasilnik'

Draganov stariji sin ima godina kao i Antonia Bilić. Susjedi iz rodne Nove Pazove pamte ga kao normalno dijete. Jedan je ispričao kako su zajedno izlazili i družili se
Vidi originalni članak

U rodnom mjestu Dragana Pravinje, Novoj Pazovi, kao da vlada zavjet šutnje. Novinari Večernjeg lista pozvonili su na vrata obiteljske kuće u kojoj žive majka Ružica, supruga Milijana i dva sina. Otac Obrad, također, vozi kamion i trenutačno je u Italiji. 

Nakon nekog vremena otvorila im je žena tamne kose i grubo rekla 'Odlazite i nemojte se vraćati. Idite u Hrvatsku i bavite se vašim problemima, a nas ostavite na miru'. Zatim im je prišao muškarac i zaprijetio da što prije napuste mjesto. 

Ipak, nekoliko susjeda progovorilo je o Draganu. Svetozar je rekao kako ga zna kao normalnog čovjeka koji ovako nešto ne bi mogao napraviti.

- Što mu se dogodilo, ne znam. Bili smo dobri, družili se, izlazili kao i svi drugi mladi. Prekinuo je sve to rat koji je možda uzrok ovog kasnijeg zla - rekao je i dodao kako Dragan nije bio 'kavgadžija ni nasilnik'. 

Stariji sin Dragana Paravinje, koji ima 17 godina kao i Antonia Bilić, navodno ima problema sa sluhom i govorom. Neki susjedi misle da se Paravinji možda nešto dogodilo u ratu pa je krenuo ovim putem.

Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • retardi 05.07.2011.

    'Dragan je bio normalno dijete, ahhahahaha da do 5. godine :D

  • andamaric 30.06.2011.

    kada je dolazio u hrvatsku da radi tada im je hrvatska dobra a sada kada novinari rade svoj posao neka idu u svoju hrvatsku zasto nije uradio nekoj srpkinji sto je uradio hrvatici idiot bilo mu je malo u ratu pa sada nastavlja ubijati treba njaga javno ubiti pa nebi nikom drugom palo na pamet tako nesto vec to ide da je psihicki bolesnik pa je ono pa ono i na kraju slobodan sve je to zalosno

  • nkalabic 30.06.2011.

    Dobro mu je i rekla.Zasto ti novinarcici sada gnjave obitelj? Neka za kruh zaradjuju u hrvatskoj,ovdje i tako ima dosta materijala za njih i bez Srbije i Srba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare