To je to što me zanima!

Dragovan: Imamo problema, to se odrazilo i na rejting stranke

Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan je rekao da SDP ima godinu i pol dana do izbora, a da u međuvremenu mora vratiti povjerenje građana i dovršiti započete reforme
Vidi originalni članak

Najnovije istraživanje Promocije plus koji pokazuju da izborna potpora SDP-u i dalje pada, a raste HDZ-u koji je pretekao vladajuću stranku za četiri posto prokomentirao je glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan.

 Mi od problema ne bježimo. Cijela Hrvatska to zna, je li tako, imamo problema. Imali smo Glavni odbor koji je imao direktni prijenos u javnost, prema tome, naravno da se to odražava na rejting

- Dobro je, do izbora je godina i pol dana, vidjet ćemo - rekao je.

Prema njegovom mišljenju tome su presudili problemi u SDP-u.

- Mi od problema ne bježimo. Cijela Hrvatska to zna, je li tako, imamo problema. Imali smo Glavni odbor koji je imao direktni prijenos u javnost, prema tome, naravno da se to odražava na rejting. Na nama je da vratimo povjerenje građana, godinu i pol dana je do izbora, da završimo reforme i da onda na izborima građani ocjenjuju kome će dati povjerenje - kazao je. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • SAINT 05.07.2014.

    Ispunili ste vaš sveti zadatak - uništit što se uništit da u Hrvatskoj.

  • medjimurje 05.07.2014.

    Dragovane , vi imate problema ?? Ma vi ste od citave Hrvatske stvorili drzavu-problem , vi ste postali time i nas problem . Ostavke da ste ih dali jos prije godine dana bilo bi prekasno ..

  • jozabroz 05.07.2014.

    imate vi PROBLEM, ne probleme..)))))) no vas problem misli samo kako ce opet mukte jest i pit na hvaru..)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare