To je to što me zanima!

Draguljar otjerao pljačkaše koji su imali mač i sjekiru

Velika Britanija: John Bradley (40) oteo je mač jednom od pljačkaša i obojicu njime istjerao iz prodavaonice. Zadobio je manju ozljedu glave
Vidi originalni članak

Vlasnik draguljarnice u britanskom Yorkshireu uspio je golim rukama otjerati dvojicu maskiranih pljačkaša naoružanih sjekirom i samurajskim mačem. John Bradley (40) oteo je jednom od pljačkaša mač i zatim njime oba razbojnika istjerao iz draguljarnice. Pobjegli su u autu u kojem ih je čekao treći pomagač. U sefu je Bradley toga dana imao 1.6 milijuna kuna, a kako policija ni sedam mjeseci poslije nije pronašla razbojnike, Bradley je objavio snimku nadzorne kamere.
- Tješi me što sam toga dana istjerao malo pravde. U takvim slučajevima imate dvije opcije, stajati sa strane i gledati kako vam uništavaju sve što ste u životu stekli, ili poduzeti nešto u vezi toga. Mislim da je cijeli napad trajao oko 40 sekundi. Reagirao sam instinktivno - rekao je otac dvoje djece koji je u pljački zadobio lakšu ozljedu glave. Srećom, mač kojim su ga napali je bio više dekorativan pa nije teško ozlijeđen.
- U najgorem slučaju, ako nikoga ne osude za pokušaj pljačke, bar će razbojnici dobro razmisliti prije nego se vrate u moj dućan - kaže Bradley.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nogometas05 21.04.2010.

    Drugi put ces dobit metak bez pardona pa ces se bahatit na drugom svijetu

  • fenix007 21.04.2010.

    da, otjerao si ih....a sta kad se vrate sa pistoljima? ma parkiraj si tenk unutra....:)

  • MIROTVORAC 21.04.2010.

    Dobro da si rekao da toliku lovu držiš tu u sefu ,mislim svašta ,jesi ti kad čuo da postoje banke !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare