To je to što me zanima!

Spriječili majku (27) da skoči s kćeri s terase na trećem katu

Interventna policija ušla je u stan nakon trosatne drame. Majka (27) je prijetila da će skočiti kroz prozor s trogodišnjom kćeri ako je netko pokuša odvesti djevojčicu...
Vidi originalni članak

U beogradskom naselju Rakovica nakon trosatne drame u petak, policijski pregovarači uspjeli su spriječiti tragediju. Oko 14 sati interventna policija ušla je u stan i spriječila majku (27) da skoči s terase trećeg kata s trogodišnjom kćeri. Odveli su je kolima hitne pomoći. Djevojčicu su preuzeli socijalni radnici. 

Žena je prijetila ubojstvom i samoubojstvom ako joj netko pokuša uzeti dijete. Policija je stigla na mjesto nakon dojave stanara, piše Blic.

Žena se već prije pokušala ubiti. Susjedi misle da je psihički oboljela. Ispred zgrade dežura i ekipa htne pomoću. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • AldinaMuhamedovic-Podojak 24.09.2011.

    prijetila da ce skociti ako joj oduzmu a sama sebi napravila zamku da joj oduzmu

  • 23.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • emotion 23.09.2011.

    omg koji komentari, i to oni najgori su još vidljivi.. neki tu komentiraju samo da izraze mržnju prema drugoj naciji. Jadno dijete! Nadam se da će biti dobro kolko to može..

Komentiraj...
Vidi sve komentare