To je to što me zanima!

Drama na Gradskom vijeću: Zrilića hitno prevezli u bolnicu

Zadar: Perislav Zrilić, direktor Poduzetničkoga inkubatora, doživio je težak srčani udar i njegovo stanje je kritično. Kolima Hitne pomoći prevezen je u bolnicu
Vidi originalni članak

Sjednica zadarskoga Gradskog vijeća u petak oko 15.35 sati prekinuta je po treći put. 

Naime, u trenutku dok je podnosio izvješće o radu Poduzetničkoga inkubatora, pozlilo je direktoru te gradske tvrtke Perislavu Zriliću. Odmah su mu u pomoć priskočili vijećnici liječnici, nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezen u zadarsku bolnicu.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Zrilić je doživio težak srčani udar i njegovo stanje je kritično. Navodno su viječnici do dolaska Hitne oživljavali i davali mu umjetno disanje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • morski konjić 11.07.2014.

    i meni svaki dan pozli kad čitam što je koji političar "zamračio" i nitko mu ništa !

  • marijaterezija2 11.07.2014.

    Njemu je pozlilo radi neke svađe koja se odigrala prije a i poslje, uglavnom koliko sam pročitala Gradsko vječe u Zadru čak je i policiju zvalo, zaštitari su imali posla a i prošla im je sjednica bila burna

  • LIJEPA LI SI 11.07.2014.

    Vjerojatno mu je zbog izvjesca i pozlilo . 90 % nasih politicara se bahati kad je na funkciji i radi doslovno sto mu je volja , al pravda ( bozija ) stigne sve . Cast ovim sto ih je 10 % ali se oni utope u moru ovih bahatih .

Komentiraj...
Vidi sve komentare