To je to što me zanima!

Drama nad Europom: Nekoliko zrakoplova nestalo je s radara

Uzrok se navodno krije u NATO-ovoj vježbi u Mađarskoj, a čiji je cilj bilo ometanje avionskih sustava komunikacije. Neki su letovi na punih 25 minuta nestali s radara
Vidi originalni članak

Kontrola leta je u četvrtak na nebu iznad Austrije, Njemačke, Češke i Slovačke izgubila trag nad nekoliko putničkih aviona. 

Uzrok se navodno krije u NATO-ovoj vježbi u Mađarskoj, a čiji je cilj bilo upravo ometanje avionskih sustava komunikacije. Neki su letovi tako na punih 25 minuta nestali s radara pa su kontrolori morali koristiti metode koje su se nekad upotrebljavale kako bi stupili u kontakt s pilotima. Sigurnost putnika i posade nije bila ugrožena ni u jednom trenutku.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Viktor Kriznjak 09.06.2014.

    vijest je senzacionalna u sekundi kad je citas za neke je to hrana da pljuju po svima i svacem bla bla bla je tema za mene je to pitanje sta se desavalo u tom trenutku u neposrednoj blizini sletanje kakvog diva s tajnim oruzjem na lokaciju koja se nesmije javno znati ja mislim Rat zvijezda je poceo vidi se to iz vijesti koji smo u zadnji 2 godine izlozeni da vjerujemo samo u ono sto cujemo i vidimo Viki zna vise nego sto se pise .ha ha

  • fijuman 09.06.2014.

    ma svaka čast vojnoj vježbi ali smatram da se niti na koji način ne smije ugroziti sigurnost putničkih zrakoplova i to je nedopustivo,onda bi opet rekli da su ih oborili teroristi koje su oni prethodno sami obučavali kada su im služili za njihove potrebe u određenim spornim zemljama.

  • Mustafa Aga 09.06.2014.

    Da ih nisu Rusi skinuli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare