To je to što me zanima!

Drama u Bibinjama: Zapalio se gliser, vlasnik je skočio u more

Na gliseru je bio Austrijanac (53) koji je prošao bez ozljeda, potvrdila je policija. Na terenu su nadležne službe koje postavljanju branu kako bi osigurali površinu od izlijevanja goriva u more
Vidi originalni članak

Video sam snimila iz auta. Čovjek koji je bio na brodu skočio je u more, kaže čitateljica koja je poslala video goruće brodice u Bibibnjama kod Zadra u ponedjeljak. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Županijski vatrogasno-operativni centar i PU zadarska potvrdili su da se u uvali Jaz u Bibinjama zapalio gliser koji je u vlasništvu austrijskog državljanina.

- Dojava je stigla u 11:03 sati. Na gliseru je bio vlasnik, Austrijanac (53), koji se spasio skokom u more. Nitko nije ozlijeđen, gliser je potonuo na dubinu od 2-3 metra. Na terenu su nadležne službe koje postavljanju branu kako bi osigurali površinu od izlijevanja goriva u more - objavio je portal 057info.

Gliser je planuo u vožnji 300 metara od obale. Kad je vidio da gliser gori, vlasnik ga je usmjerio prema obali i 20-ak metara od obale skočio je u more.

- Provode se mjere i radnje te utvrđuju okolnosti - rekli su nam u PU zadarskoj.

Čitateljica 24 sata snimila je gliser u plamenu taman pred potonuće.

Javila nam je da se nautičar spasio skokom u more i prošao bez ozlijeda, što se pokazalo točnim. Brodu nažalost, nije bilo spasa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • undethaker 10.06.2019.

    Nije u "Bibinjama", nego u Bibinju

  • krao_sam_1 10.06.2019.

    Da nije Tomo Horvatinčić opet u ekstazi

  • _Varešak_ 10.06.2019.

    Gliser se zapalio,čovjek skočio u more,a što je trebao, možda ostati na gliseru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare