To je to što me zanima!

Drama u bjelovarskoj školi: Zbog agresivnog učenika cijeli razred više ne dolazi na nastavu

Riječ je o učenicima drugog razreda, a njihova razrednica je trenutno na bolovanju
Vidi originalni članak

U jednoj osnovnoj školi u Bjelovaru cijeli razred ne dolazi na nastavu zbog ponašanja jednog učenika koji je prošle godine došao iz Rusije, doznaje Danas.hr.

IZ ŠKOLE IM ČESTITALI Baby boom u pitomačkoj školi: Čak osam djelatnica čeka bebu

Naime, dječak prolazi pripremnu nastavu hrvatskog jezika i ima asistenta, a roditelji se žale na njegovo ponašanje jer, kako tvrde, često je agresivan.

O problemu su obaviješteni Ministarstvo obrazovanja i nadležna Agencija za odgoj i obrazovanje čiji će stručnjaci doći u školu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • TECHNO VIKING 23.01.2024.

    zasto je odmah ukljuceno u nastavu to dijete?  pa valjda treba ici barem godinu dana posebno dok ne nauci jezik i tek onda uci u daljnje skolovanje na jeziku one drzave u koju je dosao?! tako je kad odes u njemacku, poseban razred sa svima koji su dosli i godinu-dvije ucis jezik i tek onda ides dalje...

  • Državni neprijatelj 23.01.2024.

    To je jedna strana priče, a možda postoji i druga. Znate kakva su djeca, upijaju kao spužve, a moramo priznati da vlada jedna antiruska histerija kod mnogih, pa možda naša djeca svašta govore malome, a djeca znaju biti jako okrutna, pa je agresija obrambeni mehanizam kod tog ruskog klinca. A roditelji kao roditelji vjeruju svojoj djeci, sigurno ne malom "putinovcu"... Zvuči ružno, ali ne bi me čudila i takva varijanta događaja.

  • Hokydelanoche 23.01.2024.

    Možda djetetu i njegovim roditeljima treba jedna stara odgojna mjera. Lijepo u jedan kut staviti kuruzu, njih u kratke hlače pa neka svaki dan od prvog do zadnjeg sata kleče na njoj dok odgoj roditelja i djeteta ne bude na prihvatljivoj razini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare