To je to što me zanima!

Drama u Lici: Polijevao solnom kiselinom po trgovačkom centru

Zbog počinjenih prekršaja svađe i vike na javnom mjestu te vrijeđanja i omalovažavanja policije nadležnom sudu biti će dostavljen optužni prijedlog
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom iz Senja zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, javlja PU ličko-senjska

SNIMILE SU GA KAMERE Fratar Ivan iz samostana ukrao novac, bicikle, slike i grafike: 'Te sam grafike ja dobio na dar'

Muškarac se sumnjiči da je 24. srpnja u jednom trgovačkom centru u Otočcu pogrdnim riječima vikao na zaposlenike, nakon čega je uzeo više boca solne kiseline koje je otvorio i prolijevao po artiklima i unutrašnjosti trgovačkog centra. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, iste je vrijeđao i omalovažavao, kažu iz policije. 

ZAVRŠIO U KBC RIJEKA Muškarac (74) neoprezno držao kuburu pa si propucao nogu: 'Oružje je imao bez dozvole'

On je uhićen, doveden pritvorskom nadzorniku i protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena kaznena prijava.

Zbog počinjenih prekršaja svađe i vike na javnom mjestu, te omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika nadležnom sudu biti će dostavljen optužni prijedlog.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • liliZG2.0 26.07.2023.

    ma nije , to on samo čistio kamenac po dućanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare