To je to što me zanima!

Drama u Šibeniku: Spasila sina iz vatre pa skočila kroz prozor

Totalna šteta nastala je u prizemnom stanu. Izgorjeli su dnevni boravak, kuhinja i kupaona. Požar je izbio u obiteljskoj kući 71-godišnjaka, a oko 2.10 je ugašen, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske
Vidi originalni članak

Požar na obiteljskoj kući u Crnici, u Šibeniku, planuo je u ponedjeljak oko 1 sat. Žena (38) skočila je s prozora visine dva metra kako bi spasila sebe i sina i slomila petu.

- U našoj sobi spavali smo ja i suprug Mile, a s nama je bio i sin Marko. Stariji sin i kći bili su u drugim sobama. Negdje iza ponoći, kroz onaj prvi usnuli san osjetila sam miris paljevine i pucketanje vatre. Gurnula sam i probudila muža. On je odmah izletio iz sobe i krenuo po djecu u njihovim sobama, te su zajedno uspjeli izletjeti na ulicu, a vatra je već dobrano zahvatila dnevni boravak. Procijenila sam da neću uspjeti iz svoje sobe kroz vatru doći do izlaznih vrata.

Zgrabila sam maloga Marka i krenula prema prozoru naše spavaće sobe, spustila sam sinčića kroz prozor u naručje svekrve Ruže, koja se, na sreću, u međuvremenu već spustila s prvog kata na kojemu stanuje sa svekrom Markom. Potom sam i sama skočila s prozora, krivo doskočila i slomila petu desne noge. Zaprimljena sam na Odjelu Hitne, konstatirali puknuće pete i za sada stavili longetu - ispričala je Marijana Lugović za Jutarnji.

- Požar je izbio u obiteljskoj kući 71-godišnjaka, a oko 2.10 je ugašen - izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Dojavu je Centar 112 zaprimio u 00.53 sati, a na intervenciju je izašlo šest vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Šibenik s dva vatrogasna vozila. Totalna šteta nastala je u prizemnom stanu. Izgorjeli su dnevni boravak, kuhinja i kupaona. Obitelj je u šoku, ali su sretni što nitko od njih sedmero nije nastradao. 

U saniranju izgorenog stana obitelji Lugović već idući dan u pomoć su priskočili obitelj, prijatelji i susjedi pa su sve izgoreno izvadili iz stana, a pomoći će im i da obnove i urede stan.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ljubica ljubičica_1 05.06.2018.

    žao mi je svake obitelji kojoj se to dogodi.A može se svima nama.Nikad se nezna.Vrag ne spava.

  • šargopirgasta 05.06.2018.

    Bravo majko!

  • zeki022 05.06.2018.

    a Mile? ostavi ženu i dite?

Komentiraj...
Vidi sve komentare