To je to što me zanima!

Drama u Šibeniku: Zatvorio se u kuću i prijeti samoubojstvom

Na intervenciju su u Zadarsku ulicu poslane sve hitne službe, a iz policije kažu da poduzimaju sve potrebne mjere kako bi se situacija čim prije završila. Muškarac boluje od PTSP-a
Vidi originalni članak

Muškarac (67) zaključao se u kuću u Zadarskoj ulici u Šibeniku i prijeti samoubojstvom, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor za portal ŠibenikIN

Na intervenciju su u Zadarsku ulicu poslane sve hitne službe, a iz policije kažu da poduzimaju sve potrebne mjere kako bi se situacija čim prije završila.

Muškarac koji prijeti samoubojstvom boluje od PTSP-a, doznaje ŠibenikIN. Ispred kuće u koju se zaključao je i vozilo hitne pomoći.

Muškarac kod sebe nema nikakvog oružja osim noža, a u prostoriji u prizemlju kuće je sam i zaključan, dok s liječnicima, policijom i članovima obitelji komunicira kroz razbijeni otvor. Muškarac prijeti da će sam sebi nanijeti zlo te ne želi nikome nauditi.

Kako je kazao sin muškarca koji se cijelo vrijeme nalazi ispred kuće, situacija traje već duže vrijeme.

- Ova situacija duže traje, nisu u pitanju obiteljski problemi. Otac je bio u ratu i već duže vrijeme je rastrojen. Bio sam kod njega, djeluje mi smireno i više ne prijeti samoubojstvom i nije opasan za okolinu, samo ne pušta nikoga kod sebe – kazao je sin 67-godišnjaka.

Iz kuće je upravo izašao predsjednik županijske Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (UDVDR) Luka Petrina koji nije htio davati službene izjave novinarima već je kratko poručio da je on s muškarcem razgovarao kao prijatelj, a ne predstavnik udruge.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • steam 16.10.2018.

    Prijeti sam sebi? :)

  • 16.10.2018.

    Ili odes iz hr ili se ubijes ili imas srece pa te strefi infarkt

  • ARMAGEDON 16.10.2018.

    Nikakvo cudo , covjek se borio a svakodnevno cita kako su brze uhitili teroristu koji je bacio limun nego zlocince protiv kojih se borio i koji 28 godina secu i smiju se u lice zrtvama !

Komentiraj...
Vidi sve komentare