To je to što me zanima!

Drama u Zagrebu: Obiteljski nasilnik htio skočiti kroz prozor na sudu, reagirali u zadnji čas

Muškarac je usred rasprave izgubio živce i krenuo prema prozoru prijeteći da će iskočiti. Pribrana sutkinja odmah je pozvala pravosudnu policiju. Hitna ga je prevezla u bolnicu
Vidi originalni članak

Muškarac protiv kojega se na Općinskom prekršajnom sudu u Aveniji Dubrovnik u Zagrebu vodi postupak zbog obiteljskog nasilja, kako smo neslužbeno doznali, u srijedu je ujutro na noge podigao sud, pravosudnu policiju, zagrebačku policiju i Hitnu pomoć.

Naime, muškarac je došao na redovnu raspravu tijekom koje je potpuno izgubio živce. Navodno je počeo vikati da to neće više trpjeti, otišao do prozora te prijetio da će iskočiti. Sreća u nesreći je da se sve odvijalo na sudu pa je pribrana sutkinja odmah u pomoć pozvala pravosudnu policiju. Njihovom brzom intervencijom spriječili su muškarca u ostvarenju nauma, a zbog svega je morala intervenirati i temeljna policija te Hitna pomoć, koju su pozvali kako bi ukazali potrebnu pomoć rastrojenom muškarcu. 

Kako neslužbeno doznajemo, muškarca su prevezli u odgovarajuću medicinsku ustanovu. Iz Općinskog prekršajnog suda na naš su upit potvrdili događaj.

- U predmetnom slučaju doista se radilo o okrivljeniku protiv kojeg se vodi prekršajni postupak radi nasilja u obitelji, u kojem je danas bilo zakazano ročište u redovnom postupku sa početkom u 09,15 sati, tijekom kojeg je zaista okrivljenik prišao prozoru i otvorio ga, te je, uz brzu intervenciju sutkinje i naše pravosudne policije, spriječen bilo što počiniti nažao sebi i drugome, nakon čega mu je bila pružena hitna medicinska pomoć, te je kolima HMP odvežen na daljnje liječenje - odgovorili su na naš upit s Općinskog prekršajnog suda.

Doznajemo i da je riječ o osobi koja nije prethodno kažnjavana za nasilje u obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • liliZG2.0 25.01.2024.

    da se na vrijeme pošalju liječiti svi alkoholičari, narkomani, ovisnici svih vrsta imali bi manje posla i sudovi i policija. nema smisla zakonski goniti bolesnog čovjeka.

  • dalda 24.01.2024.

    Šta nisu sutkinje u štrajku? na bijelom

  • 24.01.2024.

    Dinamo????Seka se razbahatila😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare