To je to što me zanima!

Drama u Zagrebu: 'Svađali su se, a jedan je mahao mačetom po ulici. Policija ga je uhitila'

Na zagrebačkim Srednjacima policija je, uz korištenje sredstava prisile, uhitila muškarca s oružjem. Na koncu se utvrdilo da je bio u alkoholiziranom stanju pa je odveden na triježnjenje
Vidi originalni članak

Čula sam buku na ulici. Dvojica muškaraca su se svađala, a u jednom trenutku sam vidjela da je muškarac s mačetom gurnuo drugog. Još su se neko vrijeme nadvikivali pa razdvojili. Na kraju se drugi muškarac vratio natrag s još jednim muškarcem i tu su se prepirali do dolaska policije, ispričala nam je čitateljica koja je u subotu na zagrebačkim Srednjacima oko 17.30 svjedočila pravoj drami. 

POGLEDAJTE VIDEO: Muškarac mahao mačetom po ulici, uhitili ga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Muškarac s mačetom je uhićen, a policija je bila primorana upotrijebiti i sredstva prisile.

Kako je izvijestila PU Zagrebačka, muškarca su uhitili u alkoholiziranom stanju. Nakon triježnjenja bit će priveden na Prekršajni sud i sankcioniran zbog kršenja javnog reda i mira te neovlaštenog posjedovanja oružja. 

Policija nam nije mogla potvrditi konkretno o kojem je oružju riječ. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Nodi4444 24.07.2022.

    Purgeri moji ubuduce tako kad se nade neki pacijent skupi te se vi domaci i natamburajte ga dobro da se zna za iduceg kojem dode takvo sto u glavu...

  • Privatnik 24.07.2022.

    Neka su ga sapleli i složili na zemlju jer i nije za drugo nego da guta prašinu. Još je i dobro prošao obzirom da maše hladnim oružjem. Zanimljivo mi je vidjeti glupe komentare o policiji od opasnih keyboard-warriora i boraca za prava o slobodu. Sve oni znaju. Kada se vadi oružje, da li je korištena prekomjerna uporaba sile, procjene, savjeti za postupanje. Ali da ih negdje sačeka ovakav idiot sa nožem, prvo bi zvali 192. Zanimljivo.

  • sljastrava 24.07.2022.

    Gospoda u zagrebu,a svaki dan tragedija za tragedijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare