To je to što me zanima!

Dramatična snimka požara u Kaliforniji: Ajme, umrijet ćemo!

Požari i dalje haraju Kalifornijom. Najgore je pogođen grad Santa Rosa, gdje je ovog vikenda svoje domove napustilo više od tri tisuće ljudi. Dim je stigao i do San Francisca, koji je udaljen oko 80 kilometara od požara
Vidi originalni članak

Najmanje 40 osoba je poginulo, a stotine se i dalje smatraju nestalima u katastrofalnim požarima u Kaliforniji koji već šest dana pustoše ruralna područja najbogatije američke savezne države.

Naravno, internet je prepun fotografija i videozapisa, a jedan je snimio i Mike Vien iz Loma Rice, mjesta na sjeveru Kalifornije.

On se zajedno sa svojim cimerom našao usred razornog požara te su jedva uspjeli izbjeći moguću smrt. Tijekom snimanja se čuje razgovor između dvojice cimera koji su bili u automobilu, a Mike je u jednom trenutku izašao iz vozila jer nije mogao disati.

- Umrijet ćemo! Moramo se maknuti odavde, derao se Mike, a cimer je smirio situaciju i rekao da će sve biti u redu. Oko njih je gorjela šuma i prava je sreća što se goruća drva nisu srušila na njih. Pekle su ih oči i ponestajalo im je zraka, no uspjeli su se othrvati i izaći kao pobjednici.

Oko 10.000 vatrogasaca se uz pomoć zračnih tankera i helikoptera bori sa 16 glavnih požara, dok je oko 100.000 osoba bilo prisiljeno napustiti svoje domove.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Arad_1 17.10.2017.

    Ah.Bas ljepi prizor paljevine.Samo tako nastavite.

  • Rafo 16.10.2017.

    Video je snimljen vrhunski... Bolje da ga uopće nisu ni snimali.

  • 16.10.2017.

    pale cetnici, komunjare ili domoljubi, nema ko drugi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare