To je to što me zanima!

Dramatični video: Policija spriječila eksploziju auta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Muškarac A.M. (49) sjedio je u automobilu pred zgradom njemačkog veleposlanstva u Zagrebu i prijeti da će se zapaliti. Uhitili su ga nakon 9 sati
Vidi originalni članak

Muškarac A.M. (49) s područja Sinja u utorak ujutro je parkirao je svoj Renault 4 ispred zgrade njemačkog veleposlanstva u Hondlovoj ulici u Zagrebu. Predao  je papirić policajcu koji osigurava veleposlanstvo.
- Tražim da Njemačka Hrvatsku ne primi u Europsku Uniju jer su ovdje svi lopovi! U autu imam 500 litara benzina i zapalit ću se točno u 9 sati - pisalo je na papiriću. Policajac je odmah obavijestio kolege, vatrogasce i hitnu pomoć o prijetnji samoubojstvom. Došao je službeni pregovarač, no muškarac nije htio razgovarati. Interventna policija je cijelo vrijeme držala područje oko Ulice Fausta Vrančića i Miramarske blokiranim iz straha od velike eksplozije. Uvidjevši da muškarac neće odustati, krenuli su u akciju. Razbili su stakla, auto zasuli pijeskom i prahom za gašenje požara da smanje opasnost od eksplozije. Izvukli su A.M. i oborili ga na pod te ga vezali lisicama. U samo nekoliko trenutaka svladali su ga i odveli u postaju. Uznemirio je prolaznike i stanare okolnih zgrada koje je policija tjerala upozoravajući ih da su u smrtnoj opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • be yourself 06.01.2010.

    Krivo je parkirao, trebao je parkirat na Markovom trgu za vrijeme sjednice i bez puno priče sredit lopove kad su na gomili.

  • drug Tito_1 06.01.2010.

    Šta se nije u Splitu zapalio?

  • eurodiesel 05.01.2010.

    policija mrcvarila i maltretirala jadnog čovjeka (malo ironije za licemjerne čitatelje...pozzdrav licemjeri) ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare