To je to što me zanima!

Dramatično spašavanje: Iz nabujale rijeke izvukli psa

SAD: Vatrogasac se spustio užem nad rijeku te je izvukao mješanca za kojeg se ne zna kako je pao u rijeku. Prevezli su ga kod veterinara na pregled
Vidi originalni članak

Joe St. Georges (50), vatrogasac iz Los Angelesa, spasio je u petak psa koji je pao u rijeku. Vatrogasca su spustili užem nad rijeku Los Angeles. Rekao je kako bi svejedno netko psa spasio, ali je bolje da je on to učinio nego da netko od ljudi skoči u rijeku.
- Nisam siguran da se nešto drugačije moglo napraviti. Netko bi skočio u rijeku pa bi trebali spašavati ljude - rekao je Georges. Prilikom izvlačenja iz rijeke, pas je vatrogasca ugrizao za prst. U lokalnoj bolnici su ga pregledali, a komentirao je kako je pas napravio 'ono što psi rade'. Psića su kolima hitne pomoći prevezli u veterinarsku stanicu. Justin Gazman, službenik Udruge za zbrinjavanje životinja, rekao je kako su mješanca njemačkog ovčara doveli mokrog i promrzlog, ali bez ozljeda.
- Životinja cijeni pažnju koju ovdje ima. Postoji milijun načina kako je mogao pasti u rijeku. Vjerojatno se prestrašio pa skočio preko ograde, nismo sigurni - rekao je Gazman. Psa će pregledati te utvrdili ima li bjesnoću. Načelnik policije je rekao kako će ga smjestiti u utočište ukoliko se ne jave njegovi vlasnici. Dodao je da je vatrogasac postupio hrabro.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • blur 28.01.2010.

    darabubamara a ko si ti da si daješ za pravo drugima određivati prioritete?

  • axlica 23.01.2010.

    svaka čast :D

  • user_40291 23.01.2010.

    Sve pohvale amerima koji su u velikom postotku ljubitelji životinja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare