To je to što me zanima!

Drive-in garaže za seks: Velike gužve od 19 sati do pet ujutro

U Švicarskoj su otvoreni prvi boksovi koji služe za seks. Prostitucija je u toj zemlji legalna. Prostitutke i njihove mušterije sada će biti sigurniji jer ne moraju biti na ulici
Vidi originalni članak

Drive-in garaža za seks otvorena je prije nekoliko dana u Zürichu, piše Telegraph. Kako bi bordele učinila pristupačnima svim stanovnicima bez obzira koji od četiri jezika, koji su u Švicarskoj službeni, govore, vlasti su postavile znakove koji služe kao putokazi. Za one koji žele pronaći garažu za seks trebaju potražiti sličicu crvenog kišobrana. 

Nakon toga treba pratiti znakove do nekadašnje industrijske zone gdje je sada smješteno devet boksova. Jedan od znakova je i ljubičasta strelica na kojoj su nacrtani automobil i žena koja se  saginje prema prozoru. 

Prostitutka prije seksa mora platiti porez

U bordelu radi 40 prostitutki, a nakon što se postigne dogovor o cijeni, mušterija i prostitutka odlaze u garažu nalik na auto praonicu. Na zidu svakog boksa nalazi se obavijest koja podsjeća mušterije da koriste kondome tijekom seksa. Prostitutka mora, prije nego što s mušterijom ode u boks,  platiti porez u iznosu od oko 30 kuna. 

Redovi automobila se počinju stvarati već oko sedam sati uvečer i to traje sve do pet sati ujutro. 

Svaki boks ima i ugrađen alarm u slučaju opasnosti

Inače, prostitucija u Švicarskoj je legalna, a ovakve garaže su se počele otvarati nakon što su glasači na referendumu odlučili da se prostitucija treba maknuti s ulica jer je to sigurnije i za mušterije i za prostitutke. U cijeli projekt Švicarska će uložiti oko 12 milijuna kuna.

Kompleks garaže uključuje i tuševe, toalete, sobu za druženje, a u svaki boks je ugrađen i alarm u slučaju opasnosti.  

Idi na 24sata

Komentari 127

  • paalfi 01.09.2013.

    Poznam jednu zensku osobu za koju bi mogao reći da je nimfomanka na m3 i još x3, kad sam imao 18g to mi je bilo super, sad kad je prešlo još 20 vidim kakav život ta žena ima, za nju bi najbolje bilo da legaliziraju prostituciju, jer bila bi puna para ko todorić, ona bi 10 puta na dan i traži još jednostavno nikad joj nije dosta, zašto nebi spojila ugodno sa korisnim.

  • tuna90 01.09.2013.

    Ovo treba i kod nas napravit,....,al bi bilo para u proracunu

  • sala 30.08.2013.

    u kakve "DRIVE IN " idu pederi

Komentiraj...
Vidi sve komentare