To je to što me zanima!

Drniš: Pucao po kafiću i gradu, u postaji razvalio vrata nogom

Drnišanin (36) je prvo zapucao u kafiću, pa je iz auta pucao u kontejner. Zatim se vratio u kafić i opet zapucao pred dvjema konobaricama. Prijetio je i policajcu
Vidi originalni članak

Član predsjedništva GO HDZ-a Drniš i predsjednik Hvidre Nediljko Elez (36), zadržan je u Istražnom centru Županijskog suda u Šibeniku jer je u subotu ujutro pijan pucao i razbijao po Drnišu. Cijelu noć pio je s Kaštelelaninom (36) u svom kafiću Quatro. U 8.10 sati autom je prešao most preko Čikole i u susjednom Sport kafeu nakon popijenog pića bez razloga pucao iz pištolja, u vlasništvu Kaštelanina. 

Metak je završio u zidu. Gosti su se razbježali. Nediljko je potom opet sjeo u auto i nastavio pucnjavu. Kontejner za smeće izbušio je s osam metaka. Pola sata kasnije pijani dvojac se vratio u Sport kafe, gdje je Nediljko opet popio piće i zapucao. Metak je završio u zidu. Policajci su ga pozvali da dođe u postaju. Pozivu se odazvao, ali je ulazeći nogom razvalio vrata. Iz policije kažu da je pružao otpor i prijetio policajacu. Ni dva dana nakon incidenta u Drnišu se nitko ne usuđuje pričati. Mještani kažu da ima već 30-ak ovakvih nedjela.

Predsjednik drniškog HDZ-a Josip Begonja kaže da Elez dvije godine nije član Predsjedništva GO, ali nisu stigli ažurirati stranice. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • dubo 05.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DoloresBiberović 17.05.2011.

    jedini covjek u drnišu što je čovjek to je pećo elez. i što je pravi hrvatski branitelj!!!!!!!!! može te se svi sakriti iza njega...

  • samo komentiram 17.05.2011.

    A šta reći,,, bože sačuvaj,,, jadna mu žena i djeca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare