To je to što me zanima!

U nesreći kod Drniša poginuo šef Hvidre Nediljko Elez (37)

Do sudara je došlo na predjelu Moseć, a okolnosti nesreće još nisu poznate. Policija je nešto iza 19 sati zatvorila državnu cestu 33 zbog trajanja očevida
Vidi originalni članak

U sudaru automobila i motocikla Kawasaki oko 19 sati kod Drniša poginuo je 37-godišnji motociklist. Do sudara je došlo na predjelu Moseć, a okolnosti nesreće još nisu poznate. Policija je nešto iza 19 sati zatvorila državnu cestu 33 zbog trajanja očevida.

Neslužbeno doznajemo da je poginuo Nediljko Elez, predsjednik drniške Hvidre i član HDZ-a. Elez je javnosti poznat po nekoliko incidenata. U lipnju 2011. je pijan pucao po jednom kafiću i po gradu te potom pružao otpor i prijetio policajcu. U ožujku ove godine zatekao je lopova u svojoj kući pa je bosonog trčao za njim sve dok tabane nije izranjavao na oštrom kamenju i drači. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • lažnibranitelj50 09.10.2012.

    čovjek je poginuo i to je strašno ali da je bio idol nije Član predsjedništva GO HDZ-a Drniš i predsjednik Hvidre Nediljko Elez (36), zadržan je u Istražnom centru Županijskog suda u Šibeniku jer je u subotu ujutro pijan pucao i razbijao po Drnišu. Cijelu noć pio je s Kaštelelaninom (36) u svom kafiću Quatro. U 8.10 sati autom je prešao most preko Čikole i u susjednom Sport kafeu nakon popijenog pića bez razloga pucao iz pištolja, u vlasništvu Kaštelanina. Metak je završio u zidu. Gosti su se razbježali. Nediljko je potom opet sjeo u auto i nastavio pucnjavu. Kontejner za smeće izbušio je s osam metaka. Pola sata kasnije pijani dvojac se vratio u Sport kafe, gdje je Nediljko opet popio piće i zapucao. Metak je završio u zidu. Policajci su ga pozvali da dođe u postaju. Pozivu se odazvao, ali je ulazeći nogom razvalio vrata. Iz policije kažu da je pružao otpor i prijetio policajacu. Ni dva dana nakon incidenta u Drnišu se nitko ne usuđuje pričati. Mještani kažu da ima već 30-ak ovakvih nedjela.

  • maramaa 07.10.2012.

    jebem ti mate

  • maramaa 07.10.2012.

    razmislite kako je njegovoj dici i sinu koji još govori da će se njegov otac vratit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare