To je to što me zanima!

Drugi u dva dana: Australca za ruku ugrizao morski pas tigar

David Pickering bio je 100 m udaljen od obale plaže The Lagoon kada ga je za nadlakticu ugrizao morski pas tigar. Zadobio je lakše ozlijede i oporavlja se u bolnici
Vidi originalni članak

Turistički vodič David Pickering (26) druga je žrtva napada morskog psa u australskim vodama u samo dva dana. David je s parom i njihovo dvoje djece bio oko 100 metara udaljen od obale popularne plaže The Lagoon kada ga je za nadlakticu ugrizao morski pas tigar. Srećom, pretrpio je samo lakše ozljede, piše The Australian.

- Okrenuo sam se i odjednom se stvorio. Uspio sam ga otjerati drugom rukom - ispričao je David novinarima dok su ga bolničari vozili u nosilima. 

Vlasti su plažu privremeno zatvorile za posjetitelje. 

Surfera Glena Folkarda (44) u srijedu je na plaži Redhead napalo mladunče velike bijele psine. Glen je pretrpio težu ozljedu noge. Plaža Redhead bila je zatvorena na jedan dan.

Samo nekoliko dana prije na plaži u JAR-u morski pas bik surfera je izgrizao do smrti. To je bila šesta žrtva napada morskog psa u posljednjih pet godina na plaži u gradu Port St. Johns.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lolita 29 21.01.2012.

    Najbolje da potamanite sve životinje koje vas ugrožavaju dok vi surfate i uživate!!! Ma ostavite se ćorava posla i radite nešto korisno jer se ovako zbog vas širi bespotrebna mržnja prema tim divnim životinjama

  • JunFan 20.01.2012.

    Ovi Australci su veće kamikaze od Čeha...

  • NikolaMikulić 20.01.2012.

    Neznam zasto se toliko cude,,,, da bi morski psi poubijali toliko ljudi koliko mi njih poubijamo bilo bi nas napola manje,,,,,a kad netko nastrada od napada morskog psa odmah po svim novinama i vijestima,,, a to sto se svaki dan na tone morskih psi izvadi iz mora nikom nista,,,, bas jadno !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare