To je to što me zanima!

Isto za sve: Drugo polugodište učenicima počinje 16. siječnja?

Podsjetimo, odlukom nastava je trebala početi 12. siječnja, ali prema odluci Ministarstva ne i za onu djecu koja idu na skijanje jer su ona imala opravdan izostanak
Vidi originalni članak

Prema neslužbenim informacijama drugo polugodište će ipak početi 16. siječnja, a ne usred tjedna odnsno 12. siječnja kako je bilo planirano, javlja HRT. Ministar znanosti i obrazovanja Pavo Barišić je rekao kako je pitanje početka drugog polugodišta otvorio na kolegiju te da će se konačna odluka donijeti krajem tjedna. 

Podsjetimo, odlukom nastava je trebala početi 12. siječnja, ali prema odluci Ministarstva ne i za onu djecu koja idu na skijanje. Naime, djeca koja idu na skijanje imala su opravdanje da na nastavu dođu u ponedjeljak. 

Šest županija se pobunilo i zatražilo je promjenu trajanja zimskih praznika te je njima Ministarstvo obrazovanja odobrilo tu promjenu. Među njima nije bila Zagrebačka županija. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Zmar116 14.12.2016.

    A znate li zašto se uvode uniforme opet u škole?Sigurno ne zato da bi se izbrisale socijalne i društvene razlike...Nego baš obratno, da bi se istaknule razlike između elitnih i onih drugih škola za obićne smrtnike..

  • Sancez 14.12.2016.

    Fujjj....sramoto od drzave...

  • PATRICIA 13.12.2016.

    Moja djeca ne idu na skijanje,a u skolu ce ici kad i ona koja dodu sa skijanja.Amen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare