To je to što me zanima!

"Država je dopustila da HNS postane država u državi"

Uz same aktere, kriva je politika, koja dopušta primitivizam u svečanim ložama i koja je dopustila da HNS postane država u državi, napisao je na Facebooku Drago Prgomet
Vidi originalni članak

Drago Prgomet (HRID) komentirao je na svojem Facebooku nerede huligana na utakmici između Hrvatske i Češke. Napisao je sljedeće:

- Jučerašnja utakmica je samo kulminacija cijele političke situacije. Uz same aktere, kriva je politika, koja dopušta primitivizam u svečanim ložama i koja je dopustila da HNS postane država u državi. Umjesto euforije, nade i borbe za Hrvatsku, dobili smo svjetsku sramotu. I gorak okus. Hrvatska može i mora bolje! 

Idi na 24sata

Komentari 252

  • 19.06.2016.

    Ostoja Ranković i njegovi crveni kmeri je otvorio i uveo terorističke metode u borbi protiv HNSa. Jedine uspješne institucije u Hrvatskoj koja još nije u rukama crvenih kmera.

  • JO 19.06.2016.

    Nead su očevi vodili djecu na nogometne utkmice Njdeljom i zajedno navijali a danas ih ostavljaju prde kompiuterima da gledaju nogomet. Jer se boje da če hi neki "TESTOTERON HULIGAN "u svom divljačkom iživljavanju povrediti.Neznam koi klub treba takovog navijača ?

  • tižu 19.06.2016.

    Jel to onaj kaj se po podne ne sječa u kojoj je stranci bio do podne, a navečer..........., navečer se "traži" u KIOtromanovićevim zavjesama?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare