To je to što me zanima!

Državljanin Srbije krijumčario Kurde: Zaustavili ga u Sloveniji

U automobilu s hrvatskim registarskim oznakama državljanin Srbije vozio je 6 kurdskih migranata iz Turske. Zaustavljen je kod Ormoža u bijegu od policije. Prije toga divljom vožnjom izazvao je prometnu nesreću
Vidi originalni članak

Državljanin Srbije, koji je u automobilu s hrvatskim registarskim oznakama vozio šest kurdskih migranata iz Turske, zaustavljen je u utorak kod Ormoža u bijegu od policije, ali je prije toga divljom vožnjom izazvao prometnu nesreću, objavila je u srijedu policijska uprava Maribor.

Vozač se nakon ilegalnog ulaska u Sloveniju odbio zaustaviti policijskoj kontroli, ali  je zaustavljen nakon 10-minutne potjere, ali je pritom izazvao prometnu nesreću u kojoj nije bilo teže ozlijeđenih.
Turski državljani, etnički Kurdi, koji su nađeni u vozilu, bit će vraćeni u Hrvatsku, dok je vozač pritvoren i čeka ga kaznena prijava zbog ilegalnog prelaska granice te zbog kaznenog djela opasne vožnje u cestovnom prometu.
Kako prenose slovenski mediji koji se pozivaju na javne podatke ravnateljstva policije, policija je  prošle godine privela i povela postupke protiv 218 krijumčara ljudima, među kojima su bila i 43 slovenska državljana, a sličan trend nastavljen je i ove godine, kad je uhvaćeno 188 krijumčara, od čega 168 stranaca i 20 Slovenaca. (ir)

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Caca034 02.08.2019.

    Lik kupio kombi u Vlasotincu, kupio bele košulje, nekoliko truba i trombona, pa prevozio migrante dva puta dnevno kao trubače.. I tako skoro dve godine.. provaljen tako što ga je zaustavio policijac i tražio da mu muzikanti odsviraju "ružo rumena" :))))

  • Viva La Revolución 01.08.2019.

    Koliko ja znam Kurdi ima pola godine imaju svoj teritorij i tamo praktički nema više rata na njihovom teritoriju a plus Amerikanci imaju baze na kurdskom teritoriju tako da Turci nemogu nists

  • maxim m 31.07.2019.

    jbt.prošaa uzduž cilu državu i niko ga ni vidia...

Komentiraj...
Vidi sve komentare