To je to što me zanima!

''Državljanstvo investitorima je dobar način da ih privučemo''

Predsjednik je pozdravio ideju da se strancima koji investiraju u Hrvatsku dodijeli hrvatsko državljanstvo, istaknuvši da je i to jedan od načina da se privuku investitori
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović u subotu je u Donjem Miholjcu izjavio kako je dobar potez neslužbena najava prema kojoj bi se na dvije godine onemogućilo trgovanje Ininim dionicama. Predsjednik je kazao kako je to dobro jer se u tom vremenu sve može 'dobro sagledati i procijeniti koja je odluka najbolja'. 

Pozdravio je i ideju da se strancima koji investiraju u Hrvatsku za određeni iznos proda hrvatsko državljanstvo, istaknuvši kako je i to jedan od načina da se privuku investitori. 

- Ne treba se bojati mafije i onih koji nisu dobrodošli u Hrvatsku, jer o procesu dobijanja državljanstva nadzor vode službe koje su za to zadužene - rekao je. 

Stavove o Kolindi Grabar Kitarović, protukandidatkinji na predstojećim predsjedničkim izborima, nije želio dodatno pojašnjavati. 

Podsjetimo, Josipović je u petak izjavio kako Grabar Kitarović u "svojim intervjuima pokazuje elementarno nepoznavanje pojmova vezanih za ratno zrakoplovstvo i nadležnosti državnih tijela vezanih za obranu".

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Corleone Michael 25.08.2014.

    Nema taj pojma kako privući investitore... Cijeli mandat nije učinio ništa korisnog za Hrvatsku...

  • milka cream 24.08.2014.

    joj samo da ovaj Josipović što prije ode s vlasti!

  • tuti fruti 11 24.08.2014.

    Dali će pisati hrvatska putovnica ili regija putovnica jer nekima je teško izgovoriti riječ hrvatska pa je izmislio zamjenu regija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare