To je to što me zanima!

Državni tajnik Ministarstva obrazovanja dao ostavku

U Vladinim kuloarima sumnjaju kako je razlog ostavke Dragana Schwarza kriminalistička obrada koju Državno odvjetništvo vodi zbog prijavljivanja
Vidi originalni članak

Dragan Schwartz, državni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja, u četvrtak je dao ostavku. Kao razlog je naveo da odlazi na osobni zahtjev. U Vladinim kuloarima sumnjaju kako je razlog zapravo kriminalistička obrada koju policija i Državno odvjetništvo vode na temelju anonimnih prijava o projektu informatizacije škola i fakulteta, prenosi Jutarnji list. Schwartz tvrdi kako za to prvi put čuje, te kako odlazi jer se vraća kirurgiji u bolnicu Sveti Duh. U Državnom odvjetništvu se provodi krim obrada zbog sumnji u potpisivanje štetnih ugovora. Ministar obrazovanja Radovan Fuchs rekao je kako ne zna ništa o istragama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Malkavian 24.01.2010.

    @druže Tito...Remetinec je za njih luksuzan hotel...njima treba goli otok. Sva politčka elita ima prljave ruke i putra na glavi..korupcija je problem, jer neke ustanove bi radile svoj posao, ali ne mogu, jer bi dobili otkaz ili nešto slično..korupcija je najjača na vlasti, na samom vrhu...dokažite mi da griješim. Neka svi ti lopovi daju ostavku i na goli otok.

  • livioantol 23.01.2010.

    Sve je moguče, u HDZ.

  • voreti3 23.01.2010.

    ipak bravo jaco, svu gamad u zatvore na duži odmor, ili kako bi kinezi rekli, jednostavno, metak u čelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare