To je to što me zanima!

Dubrovački HDZ traži ostavku od gradonačelnika Vlahušića

Dubravka Šuica, predsjednica Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik, kaže da je nakon dvogodišnje vlasti Vlahušića u Dubrovniku samo nered. Traže njegovu ostavku
Vidi originalni članak

Dubrovački HDZ je izvijestio kako bi bilo moralno da gradonačelnik Andro Vlahušić podnese ostavku, nakon što je Uskok protiv njega podignuo optužnicu zbog zloporabe položaja i ovlasti. Vlahušić je odgovorio neka Uskok završi posao, a ostavku nema namjeru podnijeti, javlja HRT. 

Dubravka Šuica, predsjednica Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik, kazala je kako je nakon njegove dvogodišnje vlasti u Dubrovniku samo nered. Andro Vlahušić kazao je kako nikakva šteta za grad nije nastala. 

Terete ga da je dva milijuna kuna iz gradske blagajne nezakonito pozajmio tvrtki Pere Vičana kojeg optužuju da je Vlahušića poticao na nedjelo.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 36

  • berislae1 25.07.2011.

    Dok god lopove dijelimo na vaše i naše nema nam bolje...ne razumijem zašto se dižu sdp-ovci kad je netko njihov optužen...znači li to da kad dođu na vlast neće se smijeti procesuirati njihovi???Uh,bit će nam super!!!Hdz je to kasno shvatio i platit će to na izborima....samo ovi iz sdp to još nisu shvatili...a kad shvate bit će već sve pokradeno..tada će i vama biti jako bitno jel su vas pokrali "naši" ili "njihovi"!!!

  • MatijaLucic 25.07.2011.

    kradeze je više zla naneli hrvatskoj od sds-a a sds je zabranjen nadam se kad nesposobni sdp dođe na vlast daće nešto učiniti po tome pitanju

  • feba 25.07.2011.

    E pa HDZ puca po šavovima,svi su krivi samo oni nisu,nitko ne valja a oni su naš spas.Fuj i fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare