To je to što me zanima!

Dubrovčani su skupili više od 5000 potpisa za referendum

Do 15. veljače aktivisti moraju skupiti 8000 potpisa zahvaljujući kojima će osigurati da se u Hrvatskoj održi prvi referendum na zahtjev građana. Prvi dan skupili su 2000
Vidi originalni članak

Za referendum o projektu golfa na Srđu Dubrovčani su u tri dana prikupili preko 5000 potpisa, a od toga je samo prvi dan prikupljeno njih 2000. Do 15. veljače aktivisti moraju skupiti 8000 potpisa zahvaljujući kojima će osigurati da se u Hrvatskoj održi prvi referendum na zahtjev građana. 

Skupljanje potpisa prošlo je uspješno iako je ravnatelj HRT-a Goran Radman zabranio da se na Radio Dubrovniku emitiraju plaćeni oglasi kojima se pozivalo na potpisivanje referenduma. Inicijativa 'Srđ je naš' opužila je i HRT-ov središnji Dnevnik, odnosno voditelja i urednika Zorana Šprajca za iznošenje velikim dijelom neistinitih informacija o projektu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ivana meier 04.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Jyrki23 04.02.2013.

    Ja sam da se izgradi,ionako nicemu ne sluzi,nek se barem otvore radna mjesta.

  • scherif 04.02.2013.

    Ma da, sad će vam igrališta i hoteli gdje bi radili uništiti krajobraz. Ali pelješki most nebi uništio. A ne znam ko će na mostu raditi za razliku od hotela. Da bar hoće kod nas graditi da nam djeca rade i kunice cure u općinsku blagajnu. A ko vam brani slobodu govora ne znam,

Komentiraj...
Vidi sve komentare